Stammtavel in d‘ Oktobermaant

Allgemeen 02 Oktober, 2017

An d‘ Maandag, de 9. Oktober, is weer uns Stammtafelavend. Ditmaal komen wi neet in‘t Klottjehuus tosamen, man in de Van-Rehden-Kamer achter‘t Klottjehuus. Dat begünnt as alltied um halv acht Ühr s’avends.

Wi willen proten over dat verleden „Fest der Kulturen“, dat Utlosen van de Raadsel, de Gaav van d‘ Stammtafel för en plattdüütske Bokenutwahl för‘ t „Krankenhuus Rheiderland“ in Weener, uns Aktion an‘d Reformationsdag bi de reformeerde Kark in Bunn, over dat Platt-Bladd, de Rheiderlanner Filmfrünn, de Plattdüütskmaant un allens, wat anners noch ansteiht.

Wi freien uns, wenn mennigeen kummt na Leer in d‘ Neei Straat.

Schriev en Kommentar


Wordpress Themes van Mobile Themes / Jim / Übersetzt ins Deutsche von Pascal Senn
Copyright © 2007 Platt in Leer. All Rechten bi uns / All rights reserved.