„De groot Welt in Lüttjet“

Allgemeen 27 Oktober, 2016

Ditmaal kummt uns Inladen to de tokomend Stammtafelavend al froh genoog, daarmit elk  de Tied för en besünner Utstellen inplanen mag.

An d’ 14. November (dat is en Maandag), as alltied de twede Maandag in d’ Maant, sünd wi to Gast in de Evenbörg in Leer-Loog. Daar wisst Elise Andresen-Bunjes en besünner Utstellen:

„De groot Welt in Lüttjet“

In fief groot Rüümten sünd anto 50 Puppenstuven utstellt, van d’ Biedermeiertied over Historismus / Gründertied, Jugendstil, 20er Jahren, 30er Jahren, Art-Deco, 40er Jahren bit to de 50er/60er Jahren. Dat gifft neet blot Puppenkökens un Salons, ne, ok twee Puppenscholen (1900-1945), een oll Aptheek, een Hoodsalon, een Spööltüüg, een lüttje Laden van froher un een Cafe. In de lesde Rüümte gifft dat butendem een Puppenhuus, dat Kinner inrichten düren.

Elise Andresen-Bunjes föhrt uns dör de wunnerbaar Wereld van hör Puppenstuven.

Begünn van de Föhren is 19.15 Ühr un dat düürt ruugweg een un een halv Stünnen. Treffen willen wi uns tüsken 18.45 Ühr un 19 Ühr in de Ingangshall van de Evenbörg, de Intree köst 5 Euro. Umdat an disse Avend ok noch en Theatergrupp in de Evenbörg öven deit un dat still blieven mutt, word de Butendöör um 19.10 Ühr ofsloten.

Anmellen bi Carl, Evert of Johann.

Schriev en Kommentar


Wordpress Themes van Mobile Themes / Jim / Übersetzt ins Deutsche von Pascal Senn
Copyright © 2007 Platt in Leer. All Rechten bi uns / All rights reserved.